joi, 22 martie 2012

Dimensiuni standard sau la comanda?


covor rotund
Covor rotund
Covoarele la dimensiuni standard sunt usor de cumparat, doar intra clientul in magazin alege o dimensiune apropiata necesitatilor, plateste si pleaca.
Dar oare merita sa alegeti covorul astfel? Gandindu-va la cati ani il veti folosi si cati ani il veti privi zilnic in casa sau birou. Covoarele la dimensiuni standard extrem de rar se potrivesc in incapere. Atat latimea cat si lungimea doar prin sansa se nimeresc sa fie exacte, iar daca vreti sa le ajustati gasiti dificil solutii profesionale. Fiind nevoiti sa cautati firme, ateliere specializate pentru asa ceva.
Covor alungit
Covorul este pentru podea precum imbracamintea pentru om, daca nu i se potriveste va arata la fel de prost ca o haina cu doua trei numere mai mari sau mai mici. Un covor facut la dimensiune in schimb se potriviste ca o haina facuta la comanda, acopera unde trebuie si ajunge exact pana unde e nevoie.

Deorece un covor este o investitie de durata, il folosim mai mult decat o masina sau o haina, merita sa ne documentam si sa asteptam cateva zile sau saptamani pentru a avea unul facut dupa preferintele si necesitatile noastre. Covoarele la dimensiune pot fi facute dupa cele mai traznite incaperi cu curburi sau decupaje, ocolind  un stalpi sau horn sau dimpotriva alungit fiind catre o intrare intr-o alta incapere.


Traversa

Traversele de asemenea se gasesc la latimi standard si bordurarea din fabrica rareori seamana cu cel oferit de putinele magazine care nu doar le taie la lungimea dorita. Facute la comanda avem garantia latimii potrivite si bordurarii uniforme.

Pe langa toate acestea covoarele la comanda au avantajul alegerii atat a materialului cat si a bordurii independent astfel putem concepe designul covorului chiar noi. Iar materialul de bordura pe langa cel oferit de noi poate fi si unul adus de client, pot fi aplicate diferite modele de bordurare cu combinatii de culori si materiale, posibilitatile fiind practic nelimitate. 

Pentru cei care au retineri legat de pretul covoarelor la comanda va recomandam urmatorul articol Este covorul facut la dimensiune mai scump?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu