luni, 26 martie 2012

Este covorul facut la dimensiune mai scump?

Sunt cazuri cand da e mai scump. Insa noi la naturfloor ne straduim sa facem accesibile tuturor aceste covoare pentru ca orice client sa poata alege materialul, culoarea, dimensiunea si bordura. Un astfel de covor nu este deloc inaccesibil, putand concura oricand cu covoarele standard de aceeasi calitate ce se gasesc in cele mai multe magazine si showroom-uri de mobila sau design interior.
Cum e posibil? Cum putem oferi covoarele la dimensiunea clientului la preturi comparabile cu cele de dimensiuni standard?

  • In primul rand avem adaos mai mic decat majoritatea distribuitorilor. Acest lucru este posibil datorita faptului ca nu intretinem un showroom costisitor cu angajati sau magazine in orase mari sau capitala. In schimb venim la client cu mostrare in Bucuresti si Cluj sau chiar si alte localitati la cerere. 
  • In al doilea rand colaboram direct cu producatorii fiind distribuitori unici ai Apaeb, DMI, Mellau sau Tasibel. Astfel covoarele nu trec prin mai multe companii de la importator la distribuitor si la comerciant ci ajung direct la clientii nostri avand costuri de distributie mult reduse fata de cele vandute prin comertul traditional. 
  • In al treilea rand cautam tot timpul produse naturale de calitate la preturi accesibile pentru a putea oferi covoarele facute la dimensiune la preturi competitive. Inafara de asta ofertele noastre sunt intotdeauna la zi incercand sa oferim cele mai bune optiuni clientilor nostri.
  • Si nu in ultimul rand in oferta nostra variata oricine poate gasi combinatia potrivita pentru bugetul si nevoile sale. Cel mai ieftin sortiment fiind de la 90 lei  dar si sortimentatia mai scumpa beneficiind deseori de reduceri substantiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu